Wednesday, January 2, 2013

Chocolate Lava Cake


Hai u alls..lama dah rasanya x update blog ziezie ni. kami dari ziezie sgt merindui u alls semua...sebelum tu zie nak mohon maaf pada pegunjung blog ziezie chocolate sb tengok blog mc dah bersarang kan..yg mana komen azi x balas tu azi minta maaf..kesuntukan masa tu buat azi xsempat nak update apa2. Permintaan kat kedai makin bertambah, tukang masak azi, tukang akaun azi, tukang despect pun azi..huhuhu xckup kakitangan. nasiblah di bantu oleh staf2 yg xpernah merungggut... 

Sebelum terlupa zie nak ucap SELAMAT TAHUN BARU 2013 kat teman2 semua..skrg jom tengok koleksi terbaru dari kami ZIEZIE CHOCOLATE..

Chocolate Lava Cake.

Chocolate Lava Cake sgt sdp..diadun dng penuh kasih syg..limpahan Dark Chocolatenya melahirkan seribu ketenangan untuk pengemarnya..Nak rasa Choc Lava Cake..blh dapatkan di kedai Zie Chocolate Shop dng harga RM 2.00/ Pcs..so yummy..


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...