Tuesday, January 24, 2012

Balik Kampung Daa..!!!

MAKLUMAN:-


Assalamualaikum..Ziezie Chocolate nak minta maaf..dua atau tiga hari ini ziezie tidak berkesempatan untuk update gambar-gambar tempahan terbaru dan mugkin lambat membalas komen-komen anda dalam blog ziezie ini kerana Ziezie nak balik Kampung..dah lama tak balik kampung..Nak guna Bband kat Kg Al maklumlah..Macam siput je..Kepada sesiapa yang nak buat tempahan untuk sebarang majlis boleh hubungi terus ziezie di no 019- 9205734. tERIMA KASIH buat semua yang sentiasa menyokong Ziezie Chocolate.

PENGUMUMAN: 

Ziezie Chocolate nak buat pengumuman juga ni..kami bersedia menerima tempahan ikut budget anda cuma perlulah nyatakan budget dan ziezie akan cuba hasilkan sesuatu yang dapat memuaskan hati..ok jumpa lagi Ahad ini..BALIK KAMPUNG..OH..OH..BALIK KAMPUNG..

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...